El nostre restaurant

Els inicis

Can Bundància és un restaurant familiar amb més de 30 anys d'experiència en el món de la restauració. Es troba situat en un entorn privilegiat, envoltat de bosc i camps de conreu, on podràs gaudir de les nostres carns a la brasa, del qual en som especialistes, fetes amb foc de llenya d'alzina de l'entorn. Especialitat en tot tipus de carn a la brasa, cargols, platillo... Vine a disfrutar de la cuina tradicional, la de sempre, la que a tu t'agrada. El nostre Restaurant ofereix un ambient agradable i la possibilitat de disfrutar de la millor cuina tradicional, que junt amb l´acurat servei i l´originalitat dels nostres plats elaborats amb els millors productes de la terra, farà les delícies dels paladars més exigents i sorprendrà els més curiosos.

És en resum una cuina plena de gustos i sensacions, de la que us recomanem entre d´altres els Embotits a la Fusta amb Amanida, les Patates Farcides Casolanes, l´Esqueixada de bacallà, l´Escalivada, els Espàrrecs amb Pernil, el Pica-Pica per Encàrreg, els Cargols a l´Adoba, el Platillo, els Brasons (Garrons) de Xai Guisats, els Entrecots, els Bistecs, l´ Arròs de muntanya amb Conill (per encàrreg-no festius), el Rostit de Pagès, el Cabrit amb Pebrot, la Vedella amb Bolets, i com no les nostres Carns a la Brasa fetes amb foc de llenya.

Carns a la Brasa

A Can Bundància som especialistes en carns a la brasa. Portem una colla d'anys preparant tot tipus de carns a la brasa feta amb foc de llenya a la nostra graella

Envolta't de la Natura

En el nostre Restaurant descobrireu un nou lloc en el qual passar uns moments inoblidables ja sigui sol o acompanyat pels seus familiars i amics. Està situat en un entorn privilegiat, al terme de Montagut i Oix. Deixa't invadir per la Natura i Vine a visitar-nos, estarem encantats de rebre la seva visita.